Bantuan


  1. Portal Majlis Agama Islam Negeri Sembilan menawarkan maklumat dan perkhidmatan Baitulmal Negeri Sembilan. Ia sebagai Laman Utama kepada pengguna untuk mendapatkan maklumat serta borang-borang yang berkaitan dengan bantuan zakat sertaperkhidmatan – perkhidmatan yang disediakanolehpihakMajlis Agama Islam Negeri Sembilan. Portal ini juga menghubungkan laman web agensi kerajaan didalam Negeri Sembilan.
  2. Bagi mendapatkan maklum balas segera berkaitan Portal Majlis Agama Islam Negeri Sembilan, pengguna boleh merujuk kepada pautan Soalan Lazim . Melalui pautan Maklumbalas, maklumat lanjut atau maklumat tambahan yang diperlukan oleh pengguna akan disalurkan kepada pegawai kami dan maklumbalas akan diberikan dalam masa tiga (3) hari bekerja.
  3. Portal Majlis Agama Islam Negeri Sembilan menyediakan kemudahan untuk membantu mereka yang memerlukan sedikit ubahsuai kepada kandungan portal ini supaya dapat dibaca dalam keadaan yang terbaik. Ini untuk memenuhi matlamat W3C: Web Accessibility Initiative (WAI) yang mana untuk menjadikan portal boleh dicapai oleh Orang Kelainan Upaya(OKU) dengan kemudahan yang bersesuaian.
  4. Portal ini mempunyai beberapa polisi dan Dasar Keselamatan yang menjelaskan syarat penggunaan maklumat dan bahan yang terdapat di dalam Portal Majlis Agama Islam Negeri Sembilan. Dasar Privasi menjelaskan bagaimana Portal Majlis Agama Islam Negeri Sembilan melindungi maklumat yang telah anda kongsi di dalam Portal Majlis Agama Islam Negeri Sembilan.